#129 SUMMER QUEEN

Vaikka ei aivan vielä kesä olekaan, niin päivät ovat onneksi jo paljon lämpimämpiä ja valoisampia kuin kuukausi sitten! Kuten otsikosta voi päätellä näistä kuvista piti tulla kovinkin kesäisiä. Mutta kuinka ollakaan ironisesti kuvauspäivänä kuitenkin tihkutti vettä ja lämpötilakin taisi olla alle +5°C. Että se siitä kesästä sitten. No onneksi kuvanmuokkaus on keksitty ja näistäkin tummista ja harmahtavista kuvista kaivoin loppujen lopuksi jotain värejä esiin.

Tässä photoshootissa on muuten kaksi ihan uutta juttua, mitä ei ole vielä aikaisemmissa kuvissani ollut. Ensinnäkin stailasin mallin ensimmäistä kertaa kokonaan omilla vaatteillani ja asusteillani (mikäli kuvissa näkyviä kenkiä ja hattua ei oteta huomioon). Toiseksi tein myös ensimmäistä kertaa toiselle osan meikistä kuviin. Oikeastaan en kyllä edes muista milloin viimeksi olisin muuta kuin omaa naamaa meikannut, joten olen lopputulokseen enemmän kuin tyytyväinen. Meikkiin toimi muuten inspiraationa Hyunan Lip & Hip musiikkivideolla näkyvä meikki.

Mun toukokuu tulee olemaan suht kiireinen niin muuttamisen, pääsykokeiden kuin valokuvaamisenkin parissa. Suunnitelmissa on nimittäin toteuttaa muutamat photoshootit ainakin toukokuun alussa, sekä olen myös lupautunut ottamaan parille kaverille valmistujaiskuvat. Joten materiaalia blogiin on kyllä tulossa tässä ennen kesää vaikka kiireinen olenkin. Seuraavassa postauksessa onkin taas vuorossa kuukauden asua, joten pysykää kuulolla! :)

Blouse Bikbok Skirt H&M Earrings Glitter Bag Monki Fishnets Cyber Shop Socks H&M Men

MODEL(S) Eevi
STYLE FuukAron
MAKEUP & HAIR FuukAron, Eevi
DATE 22nd of April 2018
PLACE Arabia, Helsinki

2 comments: