#128 OOTD: NEW HAT, WHO DIS?

Käytiin Inon kanssa kahvilla tuossa maaliskuun puolivälissä ja samalla napattiin mulle tähän maaliskuun OOTD -postaukseen kuvat. Onneksi sattui aurinkoinen pakkaspäivä, niin pystyin ensimmäistä kertaa sitten syksyn pukemaan farkut! Puin samalla mun upouudet lenkkarit, joten ehkä paras fiilis ikinä. Tykkäsin muutenkin tästä asusta ja meikistä tosi paljon.

En siis tosiaan ole pukenut näitä mom jeans -mallisia farkkuja sitten syksyn, koska mun ainoat talvikengät ovat nahkasaappaat, eikä niiden kanssa omasta mielestä sovi nämä kyseiset housut. Myöskin mun pet peeve on lumi kengässä, joten tästä syystä en suostu käyttämään mitään matalavartisia kenkiä lumessa tai loskassa. Joten eipä sitten ole tullut käytettyä farkkuja tai lenkkareita pariin kuukauteen. Mutta oi sitä iloa kun sai nämä lempihousut taas jalkaansa yhdeksi päiväksi. Ymmärrän kyllä nyt paremmin kapselivaatekaapista aiheutuvan viehätyksen.

Olen muuten myös viimeaikoina saanut lisättyä punaista vaatekaappiini, muun muassa tämän baskerin muodossa. Hassua miten joskus olen inhonnut vaaleanpunaisen ja punaisen yhdistämistä viimeiseen asti, mutta tällä hetkellä en millään malttaisi odottaa hieman lämpimämpiä kelejä, jotta voisin käyttää vaaleanpunaisia toppeja ja t-paitojani, sekä yhdistää niihin punaista, haha. Tosin jos tällä hetkellä rakastan vaatteissa punertavia sävyjä kuten punaista, vaaleanpunaista ja keltaista, niin sen sijaan inhoan sinistä, harmaata ja vihreää (itseni päällä siis), joita käytin vielä pari vuotta sitten aika paljon. Hassua miten mieli muuttuu lyhyenkin ajan kuluessa, mutta tähän kyllä taitaa vaikuttaa aika paljon myös ulkopuolinen paine.

Onko teillä vastaavasti vaihtunut suhtautuminen päinvastaiseksi joidenkin värien tai kuosien kanssa kuten minulla?

Puffer Jacket: H&M Shirt: Monki Jeans: H&M Shoes: Nike Socks Monki Belt: BikBok Bag: Spiral Beret: H&M
all photos taken by Ino     

2 comments:

 1. Tosi kiva asukokonaisuus! ♥ Mä oon niin tykästynyt tuohon, että kääritään farkkujen tai vastaavasti muiden housujan lahkeita hieman ylemmäs ja alta paljastuu sukat, joissa on joko yksinkertainen taikka vähän erikoisempikin kuosi! Mäkään en millään malta odottaa, että saan heittää talvikengät nurkkaan ja siirtyä käyttämään tennareita ja lenkkareita ♥

  Mä olen jostain syystä alkanut pitää punaisen ja keltaisen yhdistelmästä! Ja tietysti sininen ja punainen passaa ihanasti yhteen, harmi vain, että oma vaatekaappi ei kaikesta huolimatta ole niinkään värikäs :'D Ennen inhosin keltaista väriä, mutta nyt en voisi elää ilman, joten sanon vaikka, että oma suhtautuminen kyseistä väriä kohtaan on muuttunut positiivisemmaksi!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos paljon! ^^' ♥︎ Mäkin tykkään tästä käännettyjen lahkeiden ja tennissukkien trendistä. Tai ylipäätään siitä, että tennissukat näkyy ja on kunnolla osa asua. :D

   Punainen ja keltainen yhdessä on kyllä ehkä paras kombo mitä on keksitty! Molemmat on tosi voimakkaita värejä, mutta toimii silti hyvin yhteen. Ihanaa, että oot löytänyt keltaisen elämääsi. :)

   Ja kiitos pitkästä kommentista! ♥︎

   Delete