#127 THE COOLEST ONE

Viimein pääsen julkaisemaan teille vuoden 2018 ensimmäisen photoshootin! Näin vuoden vaihduttua päätin muuten uudistaa tuon jokaisen photoshootin kuvien jälkeen tulevat krediitit, koska vanha versio ei ollut omasta mielestäni tarpeeksi selkeä. Joka tapauksessa tuntuu, että siitä olisi jo ikuisuus kun viimeksi kuvasin ja julkaisin photoshootin. Odotan kyllä malttamattomana kevättä, lumien sulamista, sitä että kasvit alkaisivat viimein kukoistamaan. Ja sitä, että pääsisin toteuttamaan mun tämän vuoden valokuvaussuunnitelmia. Tässä olisi teille kuitenkin jo yksi niistä suunnitelmista toteutettuna!

Olen jo pitkään halunnut kuvata kaupassa photoshootin, koska arkinen ympäristö yhdistettynä edes hieman erikoisiin vaatteisiin ei voi näyttää muulta kuin coolilta. Tämän photoshootin kuvaaminen oli ensimmäinen kerta kun otan (ruoka)kaupassa kuvia, ja pakko sanoa, että onnistuttiin kyllä valitsemaan aika ja paikka hyvin. Valittiin siis iso supermarketti ja kuvattiin noin puolen päivän aikaan keskellä viikkoa, eikä tuolla sitten hirveästi muita asiakkaita ollutkaan.

Suomessahan kaupoissa saa kuvata, mutta kauppiaalla on oikeus valita asiakkaansa, joten sinua voidaan pyytää poistumaan liikkeestä kauppiaan niin halutessaan. Meille kukaan ei tullut sanomaan mitään kun kuvailtiin, joten ilmeisesti ei sitten pahemmin häiritty ketään.

Toivottavasti tykkäsitte tämänkertaisesta ja vuoden ensimmäisestä photoshootista! Saa nähdä milloin se kevät sieltä oikein tulee, toivottavasti pian! Ja hei, seuraavassa postauksessa on taas tulossa kuukauden OOTD, joten pysykää kuulolla!

[ENG] A photoshoot in the grocery store! It's also the first photoshoot of 2018. I changed the presentation of credits (in the end of post, after photos) a little bit to be more informative than before. Anyway, I hope you like my first photoshoot of this year and more photoshoots are coming later on in this spring! :)


MODEL(S) Eevi, Ino
STYLE FuukAron
MAKEUP & HAIR Eevi, Ino
DATE 21st of February 2018
PLACE Kotka

2 comments:

 1. Uuuuuh, me like!! Tykkäämn kyl kovasti sun kuvaustyylin monipuolistumisesta, vaikka en mitään kuvaamisesta tiedäkään niin silti pystyn havaitseen sen *u*
  Ja proppien käyttö 6/5! Them pics are so cool~

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos paljon kehuista! Ihanaa myös kuulla, että oon edes jotenkin kehittynyt kuvaamisessa tässä parin vuoden aikana. :D

   Delete