#125 OOTD: SUMMER DRESS IN THE MIDDLE OF WINTER

Se olisi jo toista kertaa kuukausittaisen OOTD -postauksen vuoro! Huomasin muuten tuossa aikaisempia OOTD -postauksia selatessani, etten ole vielä kertaakaan laittanut tänne asukuvia, joissa mulla olisi housut hameen sijaan, haha. Mutta ei huolta, enköhän ole vetämässä mom jeansit kevään mittaan jalkaani, kun lumien sulaessa voin taas pukea lenkkarit niiden kanssa.

Kaipailen muuten jo kevättä ja kesää kovasti kuten lukemieni blogipostausten perusteella vissiin moni muukin. Päätinkin siis yhdistää kesämekon siihen matchaavaan puolipooloon, sekä edellisessäkin asupostauksessa näkyneeseen nahkasaappaisiin ja talvitakkiin. Tykkään erityisesti tässä asussa siitä, että asusteita vaihtamalla saan niin monia erilaisia comboja tehtyä. Esimerkiksi viime syksynä puin samat paidan + mekon, mutta lyhyiden mustien sukkien ja lenkkareiden kanssa. Näin sain hieman sporttisemman lookin. Myös viime kesän OOTD -postauksessa näkyneet korkokengät voisin vaivatta yhdistää tähän ja saada astetta juhlallisemman lookin.

Tosiaan tuli otettua tämänkertaisesta asusta kuva pakastevihannesten edessä, haha. Oltiin nimittäin kuvaamassa tulevaa photoshoottia ruokakaupassa ja päätin kuvauttaa tämän kuukauden asun samalla. Mutta hei, lisää kuvia pakasteosastolta tulette näkemään maaliskuussa, joten pysykää kuulolla!

Dress: H&M Shirt: Monki Puffer Jacket: H&M Shoes: Vagabond Socks: H&M
photo taken by Eevi     

4 comments: