#124 POLAROIDS FROM 2017


Kuvan kamera ei ole minun, mutta omistan kyllä samanlaisen vaaleankeltaisena! :D / Model: Ino

Julkaisin viime keväänä polaroid kuvia Tukholman matkasta toukokuulta, mutta muut viime vuonna otetut polaroid kuvat jäikin sitten loppujen lopuksi julkaisematta! Totta puhuen en oikeastaan ole kuvannut kesäkuun 2017 jälkeen mitään mun Fujifilm Instax Mini 8:lla, koska pelkäsin aina rikkovani kyseisen kameran jos raahaan sen mukanani jonnekin. Aion kuitenkin tehdä asiaan tänä vuonna muutoksen ja ottaa paljon polaroid kuvia (ja silti olla hajottamatta tuota suht herkkää kameraa :D)! Joka tapauksessa ajattelin nyt julkaista ne muutamat filmikuvat viime keväältä/kesältä, joten toivottavasti tykkäätte näistä spontaaneista räpsyistä!


Huhtikuun alussa käytiin Inon ja Masan kanssa shoppailemassa Helsingissä, ja sainkin napattua kyseisellä reissulla kolme kuvaa polaroid-kameralla. Kaksi ekaa kuvaa on vain satunnaisia räpsyjä, joiden ajattelin näyttävän hyviltä kuvissa; toinen kuva Forumista ja toinen Kampissa olevasta "leipäputiikista", haha. Kolmas taas on kuva Inosta.


Tämän kuvan nappasin myös huhtikuussa! Päätin lähteä iltaisella kävelylle ja otin polaroid kameran mukaan. Muistaakseni otin myös kaksi muuta maisemakuvaa, mutta ne ylivalottuivat ihan liikaa joten en sitten säästänyt niitä. Tykkään kuitenkin miten tässä kuvassa myös kuu näkyy tuolta puiden oksien lomasta (valkoinen piste keskellä kuvaa).


Sitten vielä vuoden 2017 viimeiset polaroid kuvat kesäkuulta! Vietettiin Inon kanssa kesäistä päivää sen luona ja käytiin kävelyllä, jonka jälkeen tultiin Hesen kautta takaisin Inon kotiin, haha. Tykkäsin, ja tykkään edelleen, muuten todella paljon tuossa toisessa kuvassa olevasta asusta. En siis malta odottaa, että pääsen ensi kesänä pukemaan sen taas uudestaan päälleni, sillä siitä ei jostain syystä tullut otettua kunnon kuvia kameralla.

Mutta hei tällaista tällä kertaa! Toivottavasti tykkäsitte mun pienestä tarinoinnista ja polaroid kuvista!

2 comments:

 1. Voi vitsit, mäkin haluaisin tuollaisen söpön Polaroid-kameran! Oon itse lähdössä Tokioon jälleen kerran kesälomillani niin sillä saisi varmasti ihania kuvia ja muistoja sieltä :') Enemmän vain tällaisia postauksia muuten, mä ainakin tykkään!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Nuo kamerat on kyllä ihan super söpöjä, etenkin nää pastelliset versiot! :D
   Oi, Tokiosta varmasti saisi ihania polaroid-kuvia! Mutta kiva kuulla kun tykkäsit tästä postauksesta! :)

   Ps. Ostin oman Instax -kamerani (+ kuvat, myydään erikseen) Adlibriksesta, jossa ainakin oman tietoni mukaan myydään kaikista halvimmalla näitä kameroita Suomessa! :)

   Delete