#122 PHOTOSHOOTS OF 2017

Hei vaan taas! Vuosi lähenee jo loppuaan, ja taas olisi se aika kun listaan kuluneen vuoden aikana kuvatut photoshootit! Tänä vuonna mulla pyöri aika paljon samat kasvot kuvissa, etenkin loppuvuodesta, mutta se ei silti kuvien ottamista estänyt. (Etsin muuten kokoajan uusia malleja, eli jos pääset pääkaupunkiseudulle niin pistä viestiä vaikka Facebookissa!) Aikaisempina vuosina (2015, 2016) oon listannut kaikki photoshootit kuvineen päivineen, mutta tällä kertaa päätin laittaa vain vuoden parhaimmat kuvat ja listata muut vain sanallisesti linkkien kera!


Aloitin vuoden 2017 A Secret Garden -photoshootilla, joka kuvattiin tammikuussa Helsingin Talvipuutarhassa KikiGabriellan kanssa! Alunperinhän meidän piti kuvata ulkona, mutta lumipyry sattui yllättämään joten päädyttiin loppujen lopuksi sisätiloihin. Noiden kuvien ottaminen oli myös hieman haastavaa, sillä mulla oli mukana vain pitkä objektiivi, joten ahtaissa tiloihin se ei ollut mikään ideaalisin valinta kuvausvarusteeksi. Tammikuussa kuvasin myös Liidan kanssa jo pitkään suunnitteilla olleen Anna Kareninan.


Maaliskuussa kuvasin ryhmän kanssa photoshootin, jonka lopulta jaoin neljään osaan; Anemone, Heather, Hyacinth ja Iris. Näiden lisäksi kuvasin myös NOIR -nimisen photoshootin viikkoa myöhemmin. Myös Tallinnassa päivää viettäessä oli pakko päästä kuvaamaan jotain ja syntyi MAKE SOME TROUBLE.


Huhtikuussa kuvasin RUMOR -nimisen photoshootin yhdessä Jaskan kanssa Helsingin Suvilahdessa. Toukokuussa olikin jo kova hinku kuvaamaan lähestyvän kesän takia ja sainkin useamman photoshootin kasaan. Hyödynsin myös kaverini Masan maskeeraustaitoja BRUISED -photoshootissa, jossa siis mallin kasvoihin oli meikattu mustelma jos parikin.

The Red Balloon

BRUISED:n lisäksi kuvasin toukokuussa myös waterfall ja The Red Balloon -photoshootit. Nämä molemmat kuvattiin oikeastaan saman iltapäivän aikana (Oikeastaan napsin tuolloin yli 700 kuvaa, mutta kuten voitte huomata, niin suurin osa niistä kuvista ei päätynyt julkaistavaksi). Kävin myös ensimmäistä kertaa kuvaamassa Aurinkolahdessa, jonne olen jo muutaman vuoden ajan halunnut päästä kuvaamaan.


Heinäkuussa kuvasin Sky Blue -nimisen photoshootin, mutta totta puhuen kuvasin sen vain, jotta pääsisin kuvaamaan pitkästä aikaa (sillä kesäkuussa en jostain syystä saanut kuvattua mitään). Tästä syystä en kyllä pahemmin välitä vieläkään noista tuon photoshootin kuvista, koska ne eivät oikein kohdanneet millään tavalla mun alkuperäisten suunnitelmien kanssa. Mutta sellaista sattuu välillä, ei voi muuta kuin oppia kokemastaan ja mennä eteenpäin.

Elokuussa kuvasin Masan kanssa viimein jatkoa mun vuonna 2016 alkaneeseen The Princesses -photoshoot sarjaan! Kyseisessä projektissa siis koitan tehdä Disneyn prinsessoista omat modernimmat versioni. Tällä kertaa oli vuorossa prinsessa Lumikki, kuten jo Little Apple -nimestä saattaa päätellä.


Vuoden loppupuolella, eli syyskuussa sain kuvattua samana päivänä kaksi photoshoottia; EVERYDAY IS A PIZZA DAY ja i just wanted to be happy. Jälkimmäisestä mulla ei ole sen kummempia tarinoita, kuin että oon jo pidemmän aikaa halunnut kuvata Aurinkolahden rannalla. Toivottavasti pääsen vielä tulevaisuudessa kuvaamaan siellä paljon lisää kuvia! EVERYDAY IS A PIZZA DAY taas oli mun ekoja kunnon photoshootteja sisätiloissa. Itse koen sisällä kuvaamisen jotenkin haastavammaksi, lähinnä koska käytän vain luonnonvaloa kuvaamisessa.

Vuoden vika photoshoot 3 VERSIONS OF ME sattui sitten joulukuulle, ja kuvattiin se Jaskan kanssa Talvipuutarhassa. Kaiken kaikkiaan oon noihin tuon photoshootin kuviin tyytyväinen. Tämän lisäksi kyseinen photoshoot antoi mulle inspiraatiota ensi vuodelle; tahdon oppia ottamaan täysin omanlaisia kuvia ja oikeasti päästämään mun luovuuden valloilleen kuvien kautta. Haluan myös oppia ohjastamaan malleja paremmin ja ehkä vielä paremmin suunnittelemaan photoshootteja, jotta saisin kaiken hyödyn/luovuuden kuvaamisesta irti. Sellaista siis toivon mukaan vuonna 2018!

3 VERSIONS OF ME

Happy New Year 2018!

No comments:

Post a Comment