#121 3 VERSIONS OF ME

Tiedättekö kun on niitä tilanteita, ettei jaksa edes yrittää ja heittää vain vähän sinnepäin, mutta lopputuloksesta tuleekin paljon parempi kuin edes uskalsi kuvitella? No mulla kävi juuri niin tämän photoshootin kanssa! Kuvatessa tuntui että kaikki kuvat ovat vaan jotain satunnaisia ja blurreja räpsäisyjä, mutta kun pääsin editoimaan nämä niin totesin että tykkään näistä kaikista kuvista aika paljon! Vielä parempi juttu on se, että julkaisen nyt enemmän kuvia tässä postauksessa kuin varmaan koko vuotena yhteensä, haha. :D

Kuvattiin siis Jaskan kanssa Helsingin Talvipuutarhassa. Aikaa oli alle 2 tuntia ja kuvattavia asuja kolme, joten ei siis ihan pikku homma. Mutta suoriuduttiin siitä loistavasti ja vieläpä etuajassa! Yleensä kuvaan ihmisiä aika pitkällä putkella, mutta koska tiesin Talvipuutarhan olevan aika ahdas paikka kuvaamisen suhteen niin otin mukaan vain mun lyhyemmän putken. En yleensä käytä tuota lyhyempää objektiivia, koska jotenkin omaan makuun sillä on vaikeampi saada suht tarkkoja kuvia. Mutta ehkä oli kuitenkin ihan hyvä vaihteeksi kuvata jollain muulla kuin millä yleensä kuvaa!

Kuten aikaisemmin jo mainitsinkin, tässä photoshootissa meillä oli siis käytössä 3 eri asua! Halusin kuvata jotain inspiroituneena vuoden 2017 trendeistä, ja siksipä mallin päälle päätyi jokaiseen asuun värikkäitä vaatteita, joissa on tekstiä. Jokaisessa asussa ja niistä otetuissa kuvissa on myös mun mielestä hyvin erilaiset fiilikset. Tämän takia päätin nimetä eri osat vaatteissa olevien tekstien mukaan.  Kaiken kaikkiaan tästä 3-in-1 photoshootista tuli erittäin hyvä päätös tälle vuodelle!

The last photoshoot of this year! We took these photos in Talvipuutarha ('Winter Garden', a conservatory), Helsinki. We had three outfits and only 2 hours time to took these photos. To be honest I think this photoshoot was a success! Anyway, because there is 3 outfits and so many photos of each outfit I divided these photos to 3 parts. So here you have a 3-in-1 photoshoot, I hope you like it!
Model: Jaska
Assistant: -
Date of photoshoot: 8th of December 2017
Place: Talvipuutarha, Helsinki

Mikä näistä kolmesta oli teidän lempparinne? NVRMND, Waste No Time vai Hi-Bye?
Kommentoikaa alas mielipiteenne! :)

2 comments:

 1. Nyt kyllä mentiin ihan johonki eri maailmoihin, tuli jännä unenomainen olo! Mä en oo ihan varma mistä pidin eniten, kamppailen Waste No Timen ja Hi-Byen välillä koska aikasemman tunnelmasta ja kuvakulmista pidin jotenki älyttömästi mut Hi-Byen eka kuva on varmaan mun lemppari kaikista ja baskeri vetää puoleensa.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiva kuulla, että tykkäät! Pakko sanoa, että mun oma lemppari on kyllä ehdottomasti Waste No Time, koska kuten sanoit niin siinä on just semmoinen unenomainen fiilis sinisten sävyjen takia! :)
   Kiitos kommentista! ^^'

   Delete