#119 MY TOP 4 FAVOURITE VLOGGERS

En aikaisemmin olekaan tehnyt tällaisia postauksia tänne blogiin! Ihmisethän on viime aikoina listanneet mm. omia lempivloggaajia/youtubettajia blogeihinsa. Inspiroiduin nyt sitten itsekin tekemään oman listan lemppareistani, vaikka tällaiset listaukset eivät olekaan mun blogin pääasiallista sisältöä. Mutta eikö se niin mennyt, että vaihtelu virkistää?

Note: Seuraan toki enemmän vloggaajia Youtuben puolella, mutta nää neljä kanavaa ovat mun ehdottomia lemppareita!


Ihmettelen, jos joku ei tätä kanavaa jo seuraa! Papananaamaa eli Siniä oon seurannut aivan ensimmäisistä videoista lähtien eli jo 4 vuotta. Sini on myös ensimmäinen vlogaaja, jota aloin seuraamaan. Joka tapauksessa en ole vielä kyllästynyt tän kanavan materiaaliin, enkä usko että niin ihan hetkeen tulee edes käymään, sillä Sinin verbaaliset lahjat ja huumorintaju on kyllä ihan omaa luokkaansa!


Mansikkkaa oon seurannut kohta jo parisen vuotta. Rakastan Maijun videoissa positiivisuutta elämään ja aitoutta. Vaikka Maiju puhuukin välillä vakavista asioista, niin saan silti tältä kanavalta todella paljon inspiraatiota. Palvon myös tän mimmin tyylitajua ja Maijun videot on muutenkin jotenkin todella esteettisiä. Suosittelen siis teitäkin seuraamaan tätä kanavaa, mikäli kissat, kierrätys ja feminismi kiinnostaa!


Varmaan oikeastaan ainut täysin beauty -kanava, jota tilaan Youtubessa. Löysin joskus viime kesänä Karenin Instagramin ja totesin, että tällä mimmillä on tosi cool tyyli, joten päätin alkaa seuraamaan myös Youtuben puolella. Karen tekee lähinnä meikkaukseen ja pukeutumiseen liittyviä videoita, ja erityisesti rakastan lookbookeja tältä kanavalta! Jos siis laadukkaasti toteutetut kauneuteen ja muotiin liittyvät videot kiinnostavat, suosittelen ehdottomasti tätä kanavaa!

Kicki Yang Zhang

Kicki on mun uusimpia tilauksia Youtubessa, eikä suotta! Oon seurannut Kickiä Instagramissa jo pidemmän aikaa, mutta rakastuin jotenkin tähän mimmiin kun tutustuin hänen kanavaansa Youtuben puolella. Erityisesti pidän Tea Time -nimisistä videoista, mutta myös muukin materiaali (etenkin lookbookit!) iskee muhun tällä kanavalla! Suosittelen siis, jos muoti, vegaanius ja hyvät aihevideot kiinnostavat!

Toivottavasti joku teistä löysi tästä mun listasta uutta katsottavaa, vai oliko kaikki neljä teille jo ennestään tuttuja nimiä? Entä olisiko teillä ehdottaa jotain samankaltaista vlogaajaa, kuin nää tässä mainitut? Käykää myös katsomassa mun Youtube-kanava, jonne julkaisinkin pari päivää sitten uuden videon (joka löytyy tuosta alta)!

2 comments:

 1. Papananaaman ja Mansikkkan kanavat mulla onkin olleet jo kauan aikaa tilauksessa :) Mun kaveri näytti mulle joskus Sinin videoita ja en tykännyt niistä yhtään, mutta sitten kun tutustuin niihin paremmin yksin ollessani, tykästyin niihin tosi paljon. Sinin huumorintaju on kyllä ihan paras! :D

  https://sofiaidaannneli.blogspot.fi/

  ReplyDelete
  Replies
  1. Yay, kiva kuulla että on samoja kanavia tilauksessa! :)

   Delete