#117 EVERYDAY IS A PIZZA DAY

Uutta photoshoottia taas pitkästä aikaa! Kuten otsikkokin sanoo, niin tällä kertaa olisi luvassa pizzaa. Kokoonnuttiin siis syyskuun vikana päivänä viettämään viikonloppua Jaskan luona, ja pidettiin siinä samalla muutamat kuvaukset. Oon aikaisemminkin käyttänyt ruokaa proppina kuvauksissa (mm. Little Apple (2017) ja Abing Abing (2015)), mutta tää taitaa olla eka kerta kun käytän sitä näin isossa osassa photoshoottia. Sen lisäksi kuvasin myös todella pitkästä aikaa sisätiloissa, vaikka valo on näissäkin kuvissa silti luonnonvaloa. Mutta sisätilasta huolimatta näistä tyttöjen pizzahetken kuvista tuli aika kivoja!


Model(s): Ino, Jaska
Assistant: -
Date of photoshoot: 30th of September 2017
Place: Helsinki

4 comments:

  1. Musta nämä kuvat ovat aivan mielettömän kivan näköisiä! Löytyy niin paljon ihania pieniä ja vähän suurempiakin yksityiskohtia :> Nyt alkoi totisesti tehdä mieli pizzaa (vaikka sitä hyvin harvoin syönkin) ja etenkin Coca Colaa :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos paljon! Mahtavaa kuulla, että nää kuvat on kiinnostavia, koska näitä kuvia lavastaessa ja ottaessa mietin onko nää nyt liian tylsiä. :D Ja haha, et oo kyllä ainut joka on näistä kuvista nälkäiseksi tullut!

      Delete