#110 BRUISED

Tän photoshootissa olevan lookin idea tuli pääasiassa Heizen musiikkivideosta And July (ft. DEAN). En enää muista milloin ekan kerran kuulin Heizen musaa, mutta rakastuin heti tän naisen ääneen ja tyyliin tehdä musiikkia! Etenkin nyt viime päivinä oon kuunnellut melkein kokoajan Heizen uuden albumin biisejä (mm. You, Clouds, Rain (ft. Shin Yong Jae), sekä Don't know you, joka on mun ehdoton suosikki tältä albumilta). Mutta joo asiaan, eli tähän photoshoottiin!

Sain siis tosiaan idean tähän photoshoottiin pääasiassa And July -musiikkivideolta. Halusin tehdä photoshootin jostain "Halloween tyylisestä" meikistä ilman sitä kauhu puolta, ihan vaan tuodakseni  särmää perus asukuviin. Siispä pyysin Masaa taikomaan Inon kasvoille muutamat mustelmat. Pehmennettiin myös vaikutelmaa tuolla Frozen-laastarilla (josta tulee myös hieman japanilaisen Decora katutyylin fiilistä tähän lookiin). Kaiken kaikkiaan oon lopputulokseen tosi tyytyväinen!

The look on this photoshoot was mostly affected from Heize's music video And July (ft. DEAN). I also got a little bit inspiration to this look from Japanese street style Decora (the Frozen themed band-aid on model's nose). So in the end this is just normal outfit with an extraordinary makeup. What do you think about this look?


Model(s): Ino
Assistant: Masa (MUA)
Date of photoshoot: 6th of May 2017
Place: Suvilahti, Helsinki; Loviisa

2 comments:

 1. Onpa virkistävän erilainen valokuvapostaus ja huikea meininki näissä kuvissa! Jotenkin näissä "nuori tyttö silmä mustana" meikeissä on aina se riski, että näkee vain parisuhdeväkivalta-aiheen, mutta näistä kuvista jotenkin huokui sellainen "riitapukari kovistyttö"-viba – ja ehkä se olisi välittynyt vielä enemmän, jos ilme olisi ollut oikeasti tuima. Tykkäsin!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos paljon ja mukava kuulla, että pidit näistä kuvista! :)
   Hyvä myös, jos näistä kuvista tulee enemmän se "kovistyttö" mieleen kuin parisuhdeväkivallan urhi! Mietin, ja ehkä pelkäsinkin, jo kuvia editoidessa, että toivottavasti kenellekään ei ihan ekana tulisi se mieleen.

   Delete