#101 ANEMONE

Since I passed the 100th post I'm starting the journey towards the next hundred with a new photoshoot series. I took photos of 4 models on the same street at the same time. There wasn't actually any theme or instructions for models except light-colored clothes and a natural makeup.
I had quite hard time when I tried to come up with a good names for these photoshoots. I thought about naming each photoshoot with the name of a metropolis but it didn't feel a good idea. After all I ended up with the name of flowers because why not. So let me introduce to you Anemone.


Model(s): Ino
Assistant: -
Date of photoshoot: 12th of March 2017
Place: Helsinki

4 comments:

 1. Ihania kuvia! Välillä käy kyllä niin kateeksi, kun jotkut ovat niin kuvauksellisia :( Tämäkin malli on niin kovin nätti!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos paljon kehuista! ^o^'
   Tuohon kuvauksellisuuteen liittyen voin kyllä sanoa, että kuvauksellisuus ei välttämättä riipu pelkästään mallin naamasta/kehosta, mutta myös valotuksesta, kuvakulmasta ja kuvien teemasta (tarkotan siis vaatteita yms. että sopiiko sille ihmiselle ollenkaan). Vaikka voinkin puhua valokuvauksesta vaan harrastuspohjalta, niin sanoisin, että kaikki ihmiset on kuvauksellisia, mutta sen esille saaminen on kuvaajasta kiinni. :D Täytyy vaan osata löytää oikea kuvakulma ja rajaus, joka saa sen ihmisen näyttämään parhaimmalta just sillä hetkellä. :)
   (Niin ja tosiaan yleensähän julkaisen 3-5/200 kuvaa ja uskon että suurimmalla osalla kuvaajista on aika sama lukumäärä julkaistujen ja otettujen kuvien suhteen. :D Eli se mitä näytetään ei ole koko totuus. ^^')

   Mutta hei kiitos hyvästä kommentista, ja laitoin sun kehut mallille eteenpäin ja kiitoksia kehuista mallinkin puolesta! ^^'

   Delete