#076 SUMMER BUCKET LIST


En yleensä tee tällasia postauksia, eikä ne ihan oo mun juttu. Silti nyt tuli fiilis, että haluan listata asioita, joita tahtoisin tehdä tänä kesänä (ja syksynä). Kärsin myös pienoisesta tylsistymisestä, joten voisihan tässä kyllä tehä kaikkea kivaa, nyt kun on vielä aikaakin. Postauksen kuvat on kaivettu mun arkistoista pölyyntymästä ja ne on kuvattu aikavälillä kesä-joulukuu 2015.

Helsinki keskellä yötä
Haluan kaataa termospulloon kuumaa kahvia, ja ottaa vaikka jonkun kaverinkin mukaan, ja lähteä sitten keskellä yötä Helsingin keskustaan kun viimeisetkin viinan läträäjät on painuneet kotiin, mutta varhaisimmat madot ei oo kuitenkaan vielä nousseet. Eli haluan siis kokea täysin tyhjän kaupungin.

Päiväretki Turkuun
Haluaisin käydä päiväretkellä Turussa kaverin kanssa, koska ei oo sielläkään tullut käytyä muutamaan vuoteen. Tykkään tosi paljon Turusta, etenkin kesällä. Kävinkin siellä vielä muutama vuosi tosi useesti, mutta se sitten jäi.

Matkusta ulkomaille
Ja tämähän muuten tulee toteutumaan heti elokuun ekalla viikolla! Tarkempaa tietoa kohteesta en kerro kuin että se sijaitsee Euroopassa. Varattiin kaverin kanssa matka jo tammikuun alussa ja vielä pitäis odotella sellaiset 7 viikkoa, että päästään reissuun! Tekis kyllä myös mieli lähteä jonain päivänä vaan spontaanisti Tallinnaan päiväksi, mutta ehkä yritän säästellä rahojani elokuuta varten.

Käy ilmaistapahtumissa
Kävinkin jo Helsinki-päivänä Radio Aallon konsertissa ja tuli semmonen fiilis, että jos netissä törmään johonkin kivaan tapahtumaan/paikkaan, niin vois kyllä käydä niissä sellaisina päivinä kun ei ole sängyssä loikoilua kummempaa ohjelmaa tiedossa.


Lue kirjoja
Haluan lukea tosi monta kirjaa tän loman aikana ja itseasiassa oon aloittanutkin kyseisen projektin jo! Oon lukemassa kolmea muskettisoturia uudestaan ja Anna Kareninaa aloin lukemaan tossa toukokuussa. Luin tosi paljon nuorempana ja haluan takaisin kirjojen ihmeelliseen maailmaan.

Käy elokuvissa
Mulla on 2 ilmaislippua elokuviin, joten kai ne vois hyödyntää tässä jossain vaiheessa. En pahemmin käy teattereissa, mielummin ostan leffan DVD:nä ja voin sitten ite kattoa sen rauhassa kotona.

Pidä piknik
Ollaan kaverin kanssa suunniteltu, että pidetään piknik jossain kivalla paikalla kunhan se saa raahattua itsensä Helsinkiin. Hommataan jotain hyvää syötävää ja toivotaan ettei lokit hyökkää kimppuun. Odotan innolla! 

Opiskele
Vaikka kirjoitankin vasta ensi keväänä, niin voisin jo alkaa kertailemaan mantsaa, englantia ja matikkaa nyt ainakin. Lisäksi voisin opiskella myös lisää (mandariini)kiinaa, niin ehkä sitä kehtais sitten joskus kunnolla puhuakin.

Valokuvaa
Pitäähän mun nyt blogia vähän päivittää, haha. Ei mutta haluaisin kyllä saada tehdyksi muutamat photoshootit tässä kesän aikana kun valoa ja väriä luonnossa riittää. Haluaisin kyllä myös kuvata vaan kaikkea spontaanisti, mutta saada silti hyviä kuvia. Helpommin sanottu kuin tehty.


Ps. Oon koukussa Anssi Kelan musiikkiin, etenkin Maitohapoilla biisiin. En yleensä pahemmin kuuntele muuta kuin korealaista tai kiinalaista poppia, niin kivaa vaihtelua tämäkin. Samalla tosi hassua, kun osaa biiseistä tuli kuunneltua joskus skidinä, haha.

Anssi Kela — Maitohapoilla

2 comments:

  1. Replies
    1. Hehe, like I said to you before you definitely should visit in the countryside of Finland. ^^'

      Delete